Online Programmes
Knowledge Management for Organisations
Length
1 Day
Start Date
October 15
Fee
N85,000
Location
Online

PROGRAMME OUTLINE

SESSION 1 – 9.00AM TO 9.40AM

INTRODUCTION

Introduction of the concept of organisational learning, its imperatives for corporate success, and issues regarding its sustainability.

Duration: 40 Minutes

10 Minute Break

 

SESSION 2 – 9.50AM TO 10.30AM

CORPORATE KM – GETTING IT RIGHT PART 1

  • Preparation and Resources
  • Assessment and Planning

Work session on the practicalities of designing, installing, and implementing sustainable KM Systems within organisations. Outlining/discussing global best practices for conducting knowledge audits and optimising organisational knowledge.

Duration: 40 Minutes

30 Minute Break

 

SESSION 3 – 11.00AM TO 11.40AM

CORPORATE KM – GETTING IT RIGHT PART 2

  • The Implementation Activity
  • Deepening and Sustaining the Programme

Duration: 40 Minutes

10 Minute Break

 

SESSION 4 – 11.50AM TO 12.30PM

INTEGRATING LEARNING AS CORPORATE STRATEGY

Duration: 40 Minutes

 

SESSION 5 – 12.30PM TO 1.00PM

WRAP UP / Q&A

Duration: 30 Minutes

Target Audience

This programme is designed for:

  • Corporate decision-makers ( CEOs, Directors, Head of strategy, etc)

Facilitators

  • Prof. Chris Ogbechie
  • Prof.  Pat Utomi
  • Dr. Hani Okoroafor

A very rich and rewarding experience comparable to the best practices. A rich program both in theory and in case studies. Very high level faculty with relevant industry experience.”

Upcoming Sessions

Contact Us
  • Send an email to  execedsales@lbs.edu.ng

    OR

    Call Efosa on 07019900758

  • The Programme Manager will get in touch with you as soon as your application is received.

Programmes
× How can I help you?